Winkelwagen
€ 0,00
Verzendkosten: 0,00
Totaal ex BTW: 0,00
1ba00225c993383c623d8c9c60fb5cb1.jpg
b43d62b34639335e1d1611241e05ec59.jpg
808b3472f84ad17525449eaa832f0e76.jpg
Privacyverklaring Visualls keukenachterwanden
14 mei 2018

Je privacy is voor Visualls van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij Visualls doen met informatie die we over jou te weten komen. Als je hier vragen over hebt of als je wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact met ons op.

Contact-/ Offerteformulier
Met het contactformulier en/of het offerteformulier op onze website kun je ons vragen stellen of aanvragen doen.
Hiervoor gebruiken wij je telefoonnummer, e-mailadres en naw-gegevens. Hier hebben wij een legitiem belang bij. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie en/of de gewenste prestatie. Zo kunnen we bij vervolgvragen of bij een nieuwe bestelling/bijbestelling/nalevering de informatie er makkelijk bij pakken. Wij bewaren je persoonsgegevens maximaal 2 jaar en alleen langer als dit is toegestaan of als de persoonsgegevens noodzakelijk zijn om aan een wettelijke bewaarplicht te voldoen.

Verstrekken aan derden
Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die jouw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen. Dit uitsluitend om de offerteaanvraag/bestelling correct te kunnen verwerken en uiteindelijk de productie/verzending/montage e.d. mogelijk te maken.
Wanneer noodzakelijk delen we je gegevens met de volgende partijen (niet voor marketingdoeleinden); 
  • fabrikanten/toeleveranciers die rechtstreeks aan jou gaan leveren (af fabriek)
  • monteurs (ZZP) die je achterwand komen inmeten/monteren wanneer je daar voor hebt gekozen
  • transporteurs die je bestelling komen bezorgen wanneer je daarvoor hebt gekozen
Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij je persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).
Op onze website zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten je persoonsgegevens. Foto's en reviews die jij of de monteur ons stuurt omtrent het eindresultaat van het geleverde delen we uit enthousiasme graag op social media (anoniem), tenzij je aangeeft dit niet te willen.

Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij staan Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen niet anonimiseren.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat je gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens
Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.
Je hebt de volgende rechten:
  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik
Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen
Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze is de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
Visualls Keukenachteranden
Distributieweg 6
2645 EJ Delfgauw
015-8795050
info@visualls.nl
www.visualls.nl